lauantai 25. heinäkuuta 2015

Blogi-Polun Alkutaipaleella

Terve! Olen 14-vuotias tyttö Hollolasta. Asun pienryhmäkoti Pihlassa, ja käyn Korpikylänkartanon ratsastuskeskuksessa.
Käyb talleilla n.2krt viikossa, mutta välillä enemmänkin. Silloin ratsastelen ja hoidan hoitohevostani Aatua.
    Blogissani aion kirjoittaa kestoaiheista, kuten ex-ravurit ja koulukiusaus yms. Yleensä kirjoitan moninaisesta ja monihevosisesta hevoselämästäni. Blogia olen kirjoittanut joskus aiemminkin, mutta lopetin sen lukioiden vähyyden vuoksi. Nykyään toivoisin, että tämä menestyisi jollain määrin!
    Kerron hiukan Aatusta. Aatu on holsteininpuoliveri ruuna, joka on hiukan äkäinen tapaus. Se on itsepäinen, itsevarma ja itseatään liikaa luuleva herrasmies, joka kuvittelee maailman olevan vain häntä varten. Välillä hän osaa kyllä olla hellyyttäväkin!
    Korpparin lisäksi käyn ratsastamassa välillä erään tuttuni hevosilla. Hänellä on yksi ex-ravuri Dana ja Welsh B poni Macho. Niistä, kuin Aatustakin enemmän ehkä myöhemmin.
    Aina jos jossain vain on hevosia, käyn usein kysymässä, että saako hoidella tai ratsastaa tallitöitä vastaan. Siksi olen tekemisissä monien hevosten kanssa!
     En luitenkaan paasaa tässä liikaa! Nyt olen menossa Sunnuntaina hoitamaan kahta ihanaa mustaa shetlanninponi karva palloa! Siitä teen varmasti postauksen!
     Lupaan kirjoittaa ainakin 1 kerran viikossa, mutta saatan kirjoittaa useamminkin jos vain aikaa on.
    Hyvää päivänjatkoa, ja hevosten täyteläistä elämää kaikille tasaverroin!

Rosa

2 kommenttia: