torstai 8. lokakuuta 2015

Muutamat estevalmennukset takana

Hellurei! Nyt olen muutaman valkun hypännyt ja kirjoittelen vasta nytten, sillä ei ole ollut oikeis inspistä kirjoittaa! :)
    Edellisellä viikolla menin estevalmennuksen Saatuksella. Se meni ihan tyydyttävästi. Saatus kulki ihan hyvin, mutta ei oikein väistänyt pohjetta. Teimme muutamia kivija tehtäviä. Siitä on videota youtubessa kanavallani, mutta en saa sitä puhelimella linkattua tähän eli käykäähän kattomassa se video edellisten postauksieni perusteella. Sieltä löytyy kanavani! :) Löytyy myös Rosa Järvenpää ja se kuva missä olen minä hevosen selässä.
      Eilen oli myös valkku. Mwnin Grandejalla. Sillä oli aika kova vauhti päällä ja sai aika paljon pidättää. Nyt on kaikki paikat kipeät! Kädet varsinkin!
    Grandeja meni vähän lujaa, ja se on sen verran vahvakin että se painaa menemään. Hyppäämään se on hyvä, jossei sen anna rynniä.
     Yksi isompi este siellä oli. Vaan 80cm mutta kuitenkin. On sekin jo jotain, sillä taso on tippunut aika reilusti ja se oli iso verrattuna noihin 60cm pystyihin! :D
     Nyt kun korpikylässä on tulossa Autum Tour, eli on kolmet harjoiyusestekilpailut ja sijoitusten mukaan saa pisteitä ja eniten pisteitä saaneet saa ilmaisen ratsastuslahjakortin. Aion ottaa osaa! ;
    Joka tapauksessa nyt ei ole enempää kirjoitettavaa! :) menkää ihmeessä katsomaan videoni! Vklp lisää postausta! Nähdään!

-Rosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti