tiistai 9. elokuuta 2016

Koulukilpailut Melaniella

Menin kouluratsastus kilpailut Melaniella. Menin aamulla kahdeksan aikoihin tallille letittämään Melanien harjaa ja häntää. Melanie oli ihan innoissaan kun tajusi mihin ollaan menossa! Koppiin se meni myös tosi hyvin! Kilpailimme siis Riihimäen Raviradalla Helppo B 0: 2009 luokassa. Melsku oli hiukan jännittynyt paikalle tullessamme, mutta verryttelyssä se rentoutui ja kulki kauniisti pyöreänä ja rentona. Melskun kanssa oli yksi tilanne verryttely alueella, kun toinen hevonen meinasi potkaista melanieta. Se oli pelottava tilanne, sillä jos se olisi osunut niin olisi tullut pahaa jälkeä.



Radalle kun päästiin, Melanie jotenkin jännittyi. Sain sen loppupelissä kulkemaan ihan kivasti, mutta hiukan jännittynyt se oli. Laukassa se innostui ja kaahasi hiukan, mitä se teki jo verryttelyssäkin. Se on vain positiivista, sillä en mennyt todellakaan voittaaakseni kilpailuihin. Kokemuksen vuoksi!

Radalla alkoi ihan hyvin, mutta sitten tuli pientä ongelmaa kun unohdin tuleeko kolmikaarinen kiemuraura tai lävistäjälle, niin tajusin liian myöjään että kolmikaarinen niin otin siitä -2 pistettä ja jatkoin edellisestä kohdasta. Melsku oli kyllä todella kuuliainen! Prosentteja ei tullut paljoa, ja olimme luokkamme viimeiset, muuta Melsku meni niin hyvin että ei siinä voinut muuta olla kuin iloinen!
Täatä nyt vähän lyhyempi postaus, mutta Prosentteja saatiin vain 51,2%, vaikka mielestäni Melsku meni todella kauniisti! Mutta mitäs siinä voi kun tuomari on tiukka ja muut ratsastajat ja hevoset tasokkaampia! Ens kerralla sitten paremmin! Se riittää, että on itse tyytyväinen!

- Rosa

4 kommenttia:

  1. Onnea kisoista! Mielestäni tuo prosenttimäärä on hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu ei se mikään huonoonkaan ole. Tärkeintä on että on itse tyytyväinen!

      Poista
    2. Kiitos! :) Juu ei se mikään huonoonkaan ole. Tärkeintä on että on itse tyytyväinen!

      Poista
    3. Kiitos! :) Juu ei se mikään huonoonkaan ole. Tärkeintä on että on itse tyytyväinen!

      Poista