torstai 27. elokuuta 2015

Estevalmennus Hamptonilla

Heippa kaikille! Oli tossa keskiviikkona estevaömennus hamptonilla! Meni kyllä hiukan blörinäksi. Ei oikein jalka voimat riittäneet!
    Hypättiin jotain väliltä 50cm-70cm. Ei kauhean isoa siis. Siinä oli muutama sarja ja kaavereva linja plus vesimatto. Hampton on mukava hevonen. Jos sillä on kaksu mahdollisuutta hypätä, joko läheltä tai kaukaa, niin se valitsee mieluummin sen kaukaa. Mutta se on varma! Ei kieltele eikä muua. Tarvitsee vain paljon pohkeen ja ohjan tukea.
    Yhden kerran sai minulle Mari (estevalmentaja) huutaa, että ratsasta sitä äläkä vain istu kyydissä. Alkoi jalkavoimat hiipua! 😀😀 selvisin kuitenkin siitä eteenpäin ihan hyvin. Välillä laukan ylläpito oli ongelma. Ja edelleen ja aina-mun kädet! Ne ei okinä pysy omalla paikallaan! Kellään ideoita miten hatjoitella sitä? Ja ne ei pysy vierekkäin. Sama kantapäiden alhaalla pitämisessä. Ei millään meinaa pysyä! Huhhuh. Siinä riittää treenattavaa!
    Hampton on tosi mukava hoitaa. Siinä harjailin ja viilensin sitä sienellä tunnin jälkeen kun se oli hieman hiessä. Yllätyin jo ennen tuntia, kuinka iso se on!
     Harjasin Aatun myös. Sillä oli känkkäränkkä päivä! Ei oikein mikään mahtanut herraa kiinnostaa hoitotoimen piteet! Noh. Silittelin sitä siinä rennoksi.
    Seuraava postaus tulee varmasti Lauantaina tai viimeistään maanantaina. Pienryhmäkodissa ei meinaan ole nettiä, joten julkaisen julkaisut puhelimella!
    Videota ei ole, sillä kuvaajallani oli muuta tekemistä. Hän ei kerennyt, mutta ehkä ensiviikolla sitten!
    Lauantaina menen kävelemään eräällä ex-ravurilla. Kysyn omistajalta, saanko tehdä hänen hevosistaan postausta! Jos saan, niin saatan kirjoittaa pitkätkin pätkät! Sunnuntaina on estetunti! :) siitäkin sitten lisää!

Rosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti