lauantai 22. elokuuta 2015

Estevalmennus Paulilla

Heipparallaa! Mulla oli keskiviikkona estevalmennus Poloneesella. Minun piti mennä alunperin Vermontilla, mutta se olikin varattu joten menenkin Paulilla.
    Se ei mennyt niinkuin strömssössä. Se ei oikein sujunut. Kouluhevosens pauli olisi mahtava! Mutta ei ehkä estehevosena....
   Alkutunnista verkassa se oli hueman laiska. Se ei oikrin toiminut. Se syttyi hiukan esteillä. Se teki kuitenkin usein niin, että hidasti ennen estettä ja tökkäsi ja hyppäsi. Välillä se syttyi kuitenkin. Menen sillä 60cm, sillä en uskalla mennä isompaan, sillä pelkään että puomit tulee rytinällä alas. Kuvia ei TAASKAAN ole. Yritän parantaa tämän suhteen. Kuitenkin katsoin sportstraclerills reitinmitå kuljin ratsastaessa. Siitä voin kyllä laittaa screenshotin tähän mukaan!
   Se korpikylön ratsastajan onnettomuus, joka oli lehdessä. Tyttö joka kuoli, oli ystäväni. Surutyö on vienyt aikansa, enkä ole saanut kirjoitetuksi tännekkään. Nyt otin itseäni kuitenkin niskasta kinni ja kirjoitin. Vain teidän vuoksenne! Vaikkei reitä lukijoita hirmuista määrää olekkaan.
   Nyt voisin ehkä hieman kertoa elämästäni pihlassa! Siellä en pidä surimmasta osasta aikuisista/säännöistä, mutta me kuulemma lietsomme pahaa oloamme ja saamme  muutkin tuntemaan niin.

Yksinkertaisesti, en pidä pihlasta! :) mutta kykenen sopeutumaan sinne. Välillä sielä on mukavaa, mutta välillä ihan kamalaa.

Olen juuri nyt lukenut kirjaa Karou Savun Tytär. Se on mahtava kirja! Ja siihen on jatko-osa, joka on tällähetkellä kesken. Se on Aika Taistelun Ja Tähtivalon. Aivan mahtava kirja. Voisin siitäkin kirjoitella postausta jos porukkaa kiinnostaa?

Näkyillään taas maanantaina! Silloin kirjoitan kisoistani Paulilla, jotka on huomenna! Nähdään silloin!

Rakkaudella Rosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti