sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Kirin leirillä apuohjaajana

Heippa kaikille lukijoilleni! Olin siis viikonloppuna Ryttylän kirin urheiluseuran järjestämällä talvileirillä. Meillä oli todella kivaa! Olin siellä apuohjaajina ystävieni Tytin, Aprilin, Erikan, Siljan ja Jasperin kanssa.
     Menimme leirille siis perjantaina klo. 18.00. Saavuttuamme sinne ja asetuttuamme aloillemme, aloimme vetämään lapsille tutustumisleikkejä. Lapsia leirillä oli tällä kertaa 14 kappaletta, ja päänsärkyä pystyi sekin määrä aiheuttamaan!
    Perjantaina ei sen kummoisempia. Menimme muutamia tutustumisleikkejä siinä alkuun ja olimme jonkin verran myös ulkona. Oli ihan mukava perjantai ilta siinä.
    Tosiaan tuo pe-la yö ei sujunut aivan niin kuin piti. Emme siis nukkuneet yöllä juuri lainkaan. Nukuimme saunalla, jossa on kaksi pukuhuonetta. Minun, Tytin, Erika, Siljan ja Aprilin piti nukkua tyttöjen pukuhuoneessa ja Jasperin sekä muutaman muun ohjaajan miesten pukuhuoneessa. Toisin pääsi käymään, sillä Erika, Silja, April ja Tytti olivat vallanneet huoneen niin ettei sinne olisi enään mitenjkään päin mahtunut. Illalla siis muut kävivät saunassa (mie en jaksanut) ja sitten alkoivat olemaan rauhaksiin vain jutellen. Menin toiselle puolelle, jossa oli meininki vähän lujempaa. Menimme yöllä oikeastaan noin 4 tunniksi saunaan istumaan vaatteet päällä. Emme edes heittäneet löylyä, sillä saunan pesästä tuli oli jo sammunut aikoja sitten. Istuimme vain siellä. Yöllä nukkumaan ei oikeastaan käyty. Kun aloimme ajatella nukkumista, ja oli saatu pää tyynyyn niin johan sieltä jo joku juoksentelee vessaan ja niin edelleen. Minä ja Tytti valvoimme muutaman muun ohjaajan kanssa ja muut yrittivät ainakin nukkua.
    Lauantai aamuna kävimme vetämässä aamulenkin lapsosille. Sen jälkeen menimme aamupalalle ja siitä sitten pienen levon jälkeen ulos. Leikimme taas muutamia kivoja leikkejä, kuten mopoilla mennään, haarapallo, ponileikki ja lämmittely hippa.
     Sen jälkeen oli taas ruokaa. Sitten pidimme taas pienen breikin ja ulkoilua. Silloin oli vuorossa kirkon rottaa, peiliä ja jotain peilin tyylistä pikkupeliä. Sen jälkeen taas ruokaa jne jne jne.
     Ilalla oli sitten luvassa tietovisaa ja saunaa. Kävimme myös avannossa, ja vesi oli ihan hyytävän kylmää!
    Illalla kun oli lapset nukutettu, ajattelimme pelata korttia. Jasper viisaana kysyi: "Pelataanko räsypokkaa?" Kaikki me vaan naurettiin ja kysyttiin, tietääkö hän mitä se tarkoittaa. Jasperi vastasi: "No eiks se oo jotai leikki pokerii ilman panoksia?" Kaikki nauroi vaan kahta kovempaa. Sitten kerrottiin kiltisti Jasperille, että räsypokka on peli jossa hävittyään joutuu aina ottamaan yhden vaatekappaleen pois päältä.
     Siinä oli sitten nauramista. Kävimme taas vaatteet päällä ja myöhemmin uikkarit päällä saunassa. Sielläkin tuli hetki istuttua. Sitten ajattelimme että pelaamme pullon pyöritystä. Tehtävinä oli kyllä kaikkea hirveää, kuten vaatteiden riisumista yms. Kyllä miehillä siinä huoneessa oli kamalaa! :D
     Jasperi ei missään vaiheessa suostunut vastaamaan totuuksiin tai tekemään tehtäviä. Sitten sanoin Jasperille, että jossei se tee niin pelataan Tytin kanssa kahdestaan. Sitten myöhemmin, kun oltiin jo lopeteltu pullon pyöritys, niin Jasperi kysyi: "Voidaanko pelata totuutta ja tehtävää et voin tehä niitä tehtäviä?" ja se ei missään vaiheessa ollu niitä suostunut tekemään. Kyllä siinäkin oli taas naurun paikka.
    Siinä vaiheessa ajattelin mäkin jo mennä nukkumaan. Jaspeer ja Tytti sai kuningas idean ruveta menemään sotaa pringles purkeilla ja pulloilla. Mä siinä yritän nukkua, niin koko ajan tuli joku purkki päähän. Pringlesin murusia löytyy hiuksista vieläkin! Jasper huusi mulle yhessä kohtaa: "Älä ny Rosa mee nukkumaan! " Ja otti mun puhelimen ja heitti sen ihan täysillä mun takaravoon. (jossa on vieläkin kuhmu). Myöhemmin Jasper sanoi: "Ei sen ollu tarkotus osuu päähän" Ja suoraan takaraivoon. Ei ollut tarkoitus ei juu ei. Naurun remakka tuli siitäkin!
     Jossakin vaiheessa, kun oli jo loppunut tuo sota, niin nousin minä siitä ylös, ja sanoin: "Mun tekee nyt mieli heittää sua tällä hanskalla naamaan Jasperi!" Ja heitin Jasperia ihan täysillä hanskalla naamaan ja painoin pään taas tyynyyn. Tämäkin saattoi aiheuttaa pientä naurua.
    Tuohon iltaan mahtui paljon hauskoja juttuja! Makasin Tytin kanssa lusikassa makuupussissa, kävimme yhdessä samaan aikaan kusella samassa vessassa, painittiin, kyseltiin erilaisia "panisitko" tai "panisitko pakastimeen" kysymyksiä yms. Oli aivan mahtava viikonloppu! Kesäleiriä odoteltaessa. Muutamia hienoja videoitakin on, mutta niitä en julkisesti laita. Snapchatin mystoryssa ja minun priva ig on muutamia, ja sieltä niitä näkee.
    Siis tosiaan, nyt seuraava loma on tämä pidennetty pääsiäis viikoloppu. Tulen äidilleni silloin jo torstaina ja lähden vasta maanantaina. Sopinut en ratsastuksia ole, mutta luultavasti olen menossa torstaina, perjantaina, lauantaina ja ehkä jopa maanantaina vielä! Sunnuntaina menen sitten kummitädilleni yöksi, ja siitäkin aion kirjoittaa kivan postauksen! Ties vaikka silloinkin pääsisin ratsastamaan, alustavasti on ainakin puhuttu jo.
    Mutta niin! Kiitos jos jaksoit lukea tämän loppuun asti! Ensi kerralla näämme sitten viimeistään perjantai iltana postausteni parissa. Se on siihen asti heippa!

-Rosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti