lauantai 12. maaliskuuta 2016

Palailen Tauolta

Heippa kaikki rakkaat lukijani! Pahoittelen suurta taukoa. On tuntunut siltä ettei blogin kirjoittamiselle ole jäänyt aikaa sillä nykyinen elämäntilanne ja koulu vievät aikaa paljon. Nyt aion kuitenkin palata tauolta!

Nykyinen ratsastus tilanteeni on se, etten ratsasta enää Korpikylän tallilla. Ratsastan tällähetkellä vain muutamaa yksityishevosta, Melanieta hyvinkin usein (2-3 kertaa viikossa) ja Danaa nykyään vähän harvemmin.

Tässä olen eilen käynyt ratsastamassa Melaniella. Minun piti ottaa rauhallisesti ja vain käppäillä ja vähän ravailla, sillä olin saanut torstaina aivotärähdyksen, mutta päätinkin vetää kunnon hikitreenit sen hevosen kanssa! Teimme aluksi pyöreyttä hakevia harjoituksia, ympyröitä, väistöjä, taivutuksia ja lisäyksiä ja lyhentämisiä. Menin siis ilman satulaa. Sitten tein laukkaa molempiin suuntiin tehden paljon isoja keski-ja pääty-ympyröitä. Aloibn saamaan Melanieta aika kivasti alle ja pyöreäksi, joten ajattelin antaa sen hetken laukata vähän enemmän.
       Treenasimme laukan jälkeen laukka-ravi siirtymisiä, sillä ne ovat Melanielle vaikeita. Melaniella nousee pää yleensä ylös kun tulee siirtymisen aika. Melanie kuitenkin hetken neuvottelun jälkeen tulee ihan kivasti myös siirtymiisissä alle. Melanie on vähän hätäinen, mutta yrittää aina kaikkensa! Lopuksi menimme vielä väistöjä uraa pitkin, jotka tuottivat Melanielle hankaluuksia, mutta saimme nekin sujumaan pienen työstämisen jälkeen. Melanie kulki oikein kivasti!

Tosiaan, pääsinhän minä ripillekkin tässä välillä! Kävin ottamassa rippikuvia Melanien kanssa. Tässä alla muutama:


Tästä kuvasta tykkään erityisen paljon!
Syötin Melskulle leipää suusta, jotta saisin "pusukuvan".

Melanie ei oikein välittänyt tuosta selässä seisomisesta.


Mutta eipä tässä nyt enempiä! Lähden pian Melaniella ratsastamaan, ja siitä teen postausta illalla/viimeistään sunnuntai aamuna!
Hepulis hei!
(PS: Youtubessa kanavallani on muutamia uusia videoita, käy tsekkaamassa! )

Kanavni: https://www.youtube.com/channel/UCwZKo4iJm0Pcz6ePkbsyTlA

-Rosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti